Måneproduksjoner leier ut det meste som skal til for å arrangere en festival eller et event. I tillegg til scene og telt, leier vi også ut toalettkabiner, strømskap, kabler, og mye annet som er nødvendig for å få infrastrukturen på plass til ditt arrangement. Vi holder til i Fredrikstad, men opererer over hele landet.

Scene
Telt
Infrastruktur
Black box
Green screen

Sceneutleie

Milos-scenen ferdig rigget til Månefestivalen i Fredrikstad.
SCENEUTLEIE: Hovedscenen vår er av typen Milos, og er 12×10 meter. Her er den rigget under Månefestivalen.

Hovedscenen vår er en 12×10 meter Milos groundsupport med PA-vinger. Sidevegger og bakvegg i vindtransparent utførelse leveres ved behov.

Scenegulvet kan også brukes separat og består av 2×1m scenemoduler. Det er veldig fleksibelt slik at høyde, lengde og bredde kan varieres etter behov.

Trossene våre er av merket Milos og kommer i en rekke lengder og størrelser. Vi har også masse annet riggeutstyr som aluminiumsrør, taljer, molton etc.

Vi leverer også scener i andre størrelser og utforming. Ta kontakt for nærmere detaljer.

Teltutleie

Markedsplass i Fredrikstad, med utsalg og telt.
TELTUTLEIE: Pyramis-teltene har vegger som kan rulles opp.

Våre telt er spesialprodusert for Måneproduksjoner og er helt enestående. Teltene er de eneste i sitt slag i Norge og er utført i kraftig lerret med bærekonstruksjon i treverk.

Våre telt passer til alt fra den lille hagefesten til store eventer og festivaler Om ønskelig kan du få en hel liten teltlandsby.

Teltene kan leveres som de er, eller med ekstrautstyr etter ønske. Dette kan være alt fra gulv, lys og møbler, til dekor og scene med lyd og lys. Vi kan også levere total pakker med servering, underholdning, aktiviteter etc.

Baldachin-teltet rigget til Jul i Gamlebyen i Fredrikstad i 2013.
TELTUTLEIE: Når Måneproduksjoner pynter til jul, setter vi opp teltene i Gamlebyen i Fredrikstad.

Baldachin-teltene er 8×8 meter. Høyeste punkt er fem meter, og ved sidene er høyden to meter. Baldachinene kan leveres både med og uten vegger. De egner seg ypperlig til selskaper, og ved oppdekning med langbord og benker eller stoler, er det plass til rundt 60 mennesker. Flere telt kan monteres etter hverandre. De festes ved at de barduneres fast til underlaget.

Pyramis-teltene har en størrelse på 6×3 meter. De brukes ofte til salgsboder eller barer. Konstruksjonen er selvbærende, og trenger derfor ikke barduneres i underlaget. Frontvegg på kan slås opp som tak foran teltet.

Vår største telt ferdig pyntet til 350 gjester.
TELTUTLEIE: Det største teltet vårt har plass til 350 spisegjester.

Chapiteau-teltet er vårt aller største. Vi kan levere det i flere størrelser: 12×30 meter, 12×24 meter, eller 12×18 meter. Dette teltet passer til alt fra de store festlige anledningene til en rekke andre aktiviteter. Det er for eksempel fullt mulig å plassere en scene i teltet, og likevel ha god plass til publikum. Vegghøyde er 2,5 meter, mens det høyeste punktet er 6,5 meter.

Last ned produktark for telt.

Infrastruktur

Måneproduksjoner leier også ut toalettkabiner, strømskap, kabler og mye annet som er nødvendig for å få infrastrukturen på plass til ditt arrangement.

Er du usikker på hva som behøves hjelper vi deg med å dimensjonere riktig..

Black box

Black box-en er rigget og klar til innspilling av en reklamefilm.
Vi har en black box som kan benyttes til filminnspilling.

Vår 150 m2 store black box benyttes til mye forskjellig. Som oftest bruker vi den selv til montering av scenografier. Men ofte hender det at både kjente og ukjente leier seg inn hos oss for gjennomføring av film- og foto-opptak. Blant de mer kjente finner vi Karpe Diem og Lars Vaular.

Green screen

Sist ut var Tegne-Øystein, som spilte inn piloten til serien «Box Yourself» foran green screen-en vår. Siden da har han spilt inn 104 episoder, som han har solgt rundt i verden.

Last ned produktark for black box og green screen.